×
Gadgets

Sonos One samarbejder med Hay: One kommer i nye farver

I en begrænset tid vil et nyt samarbejde med danske Hay give lidt ekstra kulør på Sonos One højttalerne

Apple har gjort det flere gange; piftet liv i et aldrende produkt med en ekstra farveoption. Men nu er det altså også blevet Sonos’ tur til at lancere nye farveoptioner af deres One højttaler. Det sker i samarbejde med det danske designbrand Hay, der står bag tre nye farver på Sonos One: Rød, grøn og gul.

 Indtil videre er det altså kun de tre farver, men Sonos siger i pressemeddelelsen, at de arbejder på flere farver i fremtiden. Det bliver dog ikke nævnt, om Hay også er ved at give farve til andre af producentens produkter, men en eventuelt  kommende ny Play Three (hvis Sonos holder sig til deres navngivningside med One, burde det blive navnet) kunne være en mulig kandidat.

Kan købes fra september

Den lille kollektion bestående af de tre farvestrålende højtalere lander i Sonos’ egne butikker i New York, London og Berlin samt på webshoppen Sonos.com fra september 2018. Samarbejdet vil også blive forhandlet i Hay House på Strøget i København som en limited edition i et begrænset styktal. Hvor mange det er, nævner Sonos ikke.

Desværre bliver prisen på Hay udgaverne af One dyrere end de “normale” One højttalere: De kommer til at koste 1.999 kr.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.