fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Sonos: Google Assistant kommer til Danmark efter juli

I dag er Google Assistant officielt tilgængelig på Sonos … for amerikanere. Næste udrulning bliver til juli – og Danmark følger hurtigt efter lover Sonos.

Amerikanske Sonos-brugere har i dag fået adgang til Google Assistant via deres højttalere, præcis som Sonos lovede under fremlæggelsen af deres kvartalsregnskab i sidste uge. I løbet af den kommende tid bliver Google Assistant også rullet ud i andre lande; næste trin bliver til juli, hvor England, Tyskland, Canada, Australien, Frankrig og Holland får glæde af Google Assistant. Herefter følger Danmark hurtigt efter, lyder det i dag fra den danske afdeling af Sonos.

Det lyder som om, der bliver tændt for assistenten herhjemme til august eller september. Kan du ikke vente, kan du naturligvis prøve den af, ved at skifte din adresse til en amerikansk, på din Sonos-profil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sammen med Google har multirumsspecialisterne indarbejdet det bedste fra Google Assistant og integreret assistenten på tværs af deres platform. Du kan altså nu styre Google Assistant med stemmen via One, Beam eller via et forbundet Google Home-produkt, dvs. f.eks. afspille en sang, sætte et tv-program på hold, tjekke vejret eller styre dit smarte hjem.

Amerikanerne lovede ved lanceringen af højttaleren One i efteråret 2017 at de ville understøtte de tre store digitale assistenter; Siri, Alexa og Google Assistant. Men indtil videre er det kun Siri der kan bruges herhjemme, mens samtlige tre assistenter nu er lanceret i USA.

Google Assistant kan bruges direkte sammen med både Sonos One og Sonos Beam, der begge har indbygget mikrofon, mens Sonos Play:5 kan bruges via et forbundet Google Home-produkt – for eksempel Google Home Mini, som vi har anmeldt her.

Back to top button