×
NetflixTophistorie

Sony indgår eksklusiv aftale med Netflix

Sony har netop indgået en eksklusiv aftale Netflix, som betyder, at kommende Sony Pictures film lander først på Netflix.

Sony har netop indgået en eksklusiv aftale Netflix, som betyder, at kommende Sony Pictures film lander først på Netflix.

Denne aftale inkluderer også kommende film, såsom Uncharted-filmen med Tom Holland og Morbius. Uncharted og Morbius lander derfor eksklusivt på Netflix i 2022.

Uncharted-filmen er indtil videre planlagt en premiere den 18. februar 2022. Morbius, der handler om vampyren/videnskabsmanden fra Spider-Man-universet, lander den 21. januar 2022. Andet indhold fra Sony Pictures, der udelukkende vil kunne streames på Netflix (efter biografpremiere), inkluderer Bullet Train, Where the Crawdads Sing, og efterfølgerne til Spider-Man: Into the Spider-Verse samt Venom, Jumanji og Bad Boys.

Film fra studier under Sonys paraply vil også blive inkluderet. Disse studier inkluderer Columbia Pictures, Sony Pictures Classics, Screen Gems og TriStar Pictures.

Aftalen spænder over fem år og starter med udgivelserne i 2022. Sony har tidligere haft en streamingaftale med Starz, siden 2006.

“Sony Pictures er en god partner, og vi er begejstrede for at udvide vores forhold gennem denne fremtidsorienterede aftale,” Lyder det fra Scott Stuber, chef for globale film hos Netflix.

Sonys nye aftale med Netflix dækker kun USA, så det er uvist hvordan det præcis vil påvirke Europa og Danmark specifikt.

Læs også: Google I/O 2021 afholdes online i maj

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.