TeknologiTophistorie

Microsofts opkøb af Discord ser ikke ud til at blive en realitet

Microsofts opkøb af Discord ser ikke ud til at blive en realitet, ifølge ny information fra Wall Street Journal.

Tidligere skrev vi om Microsoft og Discord, der efter sigende var i forhandlinger vedrørende et opkøb. Læs historien her: Rygte: Microsoft overvejer at købe Discord

Nye informationer fra Wall Street Journal påpeger nemlig, at disse forhandlinger er brudt sammen.

Den nøjagtige årsag til sammenbruddet af forhandlingerne, er endnu ukendt. Microsoft havde efter sigende tilbudt at købe Discord for 10 milliarder dollars, hvilket cirka svarer til 0,5 procent af Microsofts markedsværdi, på 1,94 milliarder dollars. Samtalen kan dog genoptages på et senere tidspunkt, men chancen skønnes at være lille.

Der er ingen tvivl om at Discord ville være en attraktiv platform for Microsoft. Såfremt Microsoft opkøbte Discord, ville det uden tvivl udvide Microsofts tilstedeværelse på de sociale medieplatforme. Microsoft ejer indtil videre kun en enkelt social medieplatform – LinkedIn, suppleret med Xbox-platformen. Skype er mere eller mindre døende, til fordel for Microsoft Teams.

Ifølge Wall Street Journal, havde Discord en omsætning på 140 millioner dollars i 2020, hvilket udgjorde en stigning på 188 procent. Discord har dog endnu ikke vist et overskud, idet dets nuværende strategi prioriterer vækst frem for rentabilitet.

Selvom Microsofts opkøb af Discord ser ud til at være gået i vasken, blev spiludvikleren Bethesda en del af Microsoft tidligere i år, for 7,5 milliarder dollars. Læs artiklen her: Spiludvikleren Bethesda er nu en del af Microsoft.


Læs også: Sony lukker alligevel ikke PS Store på PS3 og PS Vita

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.