×
GadgetsTophistorie

Sony introducerer Xperia 1 IV

Sony har introduceret deres nyeste flagskibstelefon, Xperia 1 IV, med bla. ægte optisk zoom, 4K 120 FPS optagelse og en 4K-skærm.

Fjerde generation af Xperia 1-serien er officiel og igen er kamera, video og musik i fokus.

Nyhederne er eksempelvis en helt ny telephoto-linse, med en justerbar brændvidde på 85-125mm, der giver en optisk zoom på 3,5-5x.

Derudover består kameraet en en primær linse på 12MP med OIS og AF, samt et 12MP ultrawide-kamera. Sidst men ikke mindst er der også en 3D TOF-sensor.

På alle kameraerne er der real time tracking og eye-tracking. Der er også mulighed for at optage i 4K 120 FPS i slowmotion.

Snapdragon 8 Gen 1 og højere lysstyrke på skærmen

Drivkraften i Xperia 1 IV er Qualcomms Snapdragon 8 Gen 1 chip, sammenkoblet med 12 GB RAM og 256/512 GB lagerplads, der kan udvides med Micro SD.

4K 120 Hz OLED-skærmen på 6,5″ bibeholdes, men den skulle nu være 50% mere lysstærk, sammenlignet med sidste års model. Mobilen kan ligeledes fungere som ekstern monitor, til et kamera.

Batteriet er på hele 5.000 mAh og understøtter 30W hurtigladning, samt trådløs opladning.

Lancering og pris

Sony Xperia I IV kommer på markedet til juni. Den vejledende pris bliver 9.999 kr. for modellen med 256GB lagerplads.

Læs også: Faceliftet Volkswagen ID.3 og GTX-model kommer i 2023

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.