×
GadgetsTophistorie

Sony introducerer Xperia 5 IV

Sony Xperia 5 IV er det nyeste kompakte flagskiv fra Sony, med en Snapdragon 8 Gen 1 chip, samt mulighed for at optage i 4K HDR 120fps.

Sony er klar med en ny generation af det forholdsvis kompakte flagskib Xperia 5 – denne gang er vi kommet til Xperia 5 IV.

Kompakt telefon – stor ydelse

Trods sin forholdsvis lille formfaktor på 6,1″, rummer telefonen alligevel et stort batteri og en stærk Qualcomm Snapdragon 8 Gen chip. Lagerpladsen er på 128GB koblet sammen med 8GB RAM.

OLED-skærmen (FHD+) er igen i det ultrawide 21:9 format med en opdateringsfrekvens på 120Hz. Ifølge Sony er skærmen op til 50% mere lysstærk end forgængeren.

Kamera

Xperia 5 IV er udstyret med tre kameraer på bagsiden og benytter sig af kamera-teknologi fra Alpha-serien.

I og Photo Pro-appen og Video Pro-appen, kan man eksperimentere med en masser avancerede features, som man normalt finder på “rigtige” kameraer. Real-time Eye AF and Real-time tracking er også tilstede på alle tre linser, som en nyhed.

Som noget nyt kan telefonen også optage i 4K HDR med 120fps (op til 5x slowmotion).

Her er specifikationerne på kameraene:

  • 12 MP (primær linse), 24mm, 1/1.7”, OIS, AF
  • 12 MP (telephoto), 85-125mm, 1/3.5”, OIS, AF, 120 fps
  • 12 MP (ultrawide), 16mm, 1/2.5”, 120 fps, AF
  • 12 MP frontkamera

Stort batteri

Selvom Xperia 5 IV er mindre end storebroren Xperia 1 IV, er der alligevel blevet plads til et relativt stort batteri. Sammenlignet med forrige generation, er batteriet vokset med 500 mAh og det er altså oppe på 5000 mAh, ligesom i Xperia 1 IV. Telefonen understøtter 30W hurtigladning og her kan man lade batteriet 50% på 30 minutter. 15W trådløs ladning er også muligt.

Pris og tilgængelighed

Sony Xperia 5 IV lander på markedet i starten af oktober, til en vejledende pris på 7.999 kroner.

Telefonen kan forudbestilles fra midten af september hos udvalgte forhandlere. Forudbestiller eller køber man telefonen inden den 30. oktober, medfølger der et par Sony LinkBuds S øretelefoner.

Telefonen kan fås i sort, grøn og hvid.

  • Sony_Xperia_5_IV_sort
  • Sony_Xperia_5_IV_hvid
  • Sony_Xperia_5_IV_grøn


Læs også: Billeder af håndholdt Logitech-konsol er lækket

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.