×
GadgetsTophistorie

Sony lancerer nye Xperia-smartphones den 14. april

Sony har netop udmeldt, at de lancerer nye Xperia-smartphones den 14. april. Præsentationen foregår udelukkende online.

Sony har dog ikke antydet præcis hvilke telefoner der lanceres. Ifølge flere rygter, vil Sony præsentere et nyt flagskib – Xperia 1 III, samt en ny mellemklasse-telefon – Xperia 10 III, under eventet.

Det er begrænset hvor meget vi ved om Sony Xperia 1 III indtil videre, men rygterne peger på en 6,5″ 120 Hz OLED-skærm med 4K-opløsning i 21:9 formatet, sammen med forbedret lysstyrke. De interne specifikationer forventes at bestå af en Snapdragon 888-chip med 12 GB RAM og 5G-understøttelse. Det ydre design kommer til at minde meget om forgængeren, ifølge et lækket billede.

Mellemklasse-telefonen Xperia 10 III, forventes at blive udstyret med et Snapdragon 765G-chipset og 6 GB RAM. Skærmen antydes også at være OLED, men med en lavere Full HD-opløsning, sammenlignet med Xperia 1 III.

Derudover er der også tale om en ny Xperia Compact-telefon, med en skærm på 5,5″. Det er dog ikke sikkert, hvorvidt den overhovedet vil blive lanceret udenfor Japan.

Det bliver spændende at se, hvad Sony præcis lancerer under eventet. Vi holder jer selvfølgelig opdateret.
Rygterne skal selvfølgelig tages med et gran salt, indtil da.

Sony Xperia-eventet streames live på Sonys YouTube-kanal den 14. april kl. 9:30.


Læs også: Sony lukker ned for PlayStation Store på PS3 og PS Vita

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.