fbpx

 

 

 

 

GamingTophistorie

PlayStation 5 er den hurtigst sælgende konsol i USA

Ifølge en ny rapport, er PlayStation 5 den hurtigst sælgende konsol i USAs historie. Dette er blevet målt på konsollen første fem måneder på markedet.

NPD Groups seneste rapport, der er udarbejdet fra data i hele detailbranchen, er kommet frem til, at PS5 er den mest solgte konsol i USA. Dette er er både med hensyn til salg af enheder og dollars, i konsollen fem måneder på markedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

“PlayStation 5 er den mest solgte konsol i amerikansk historie inden for både enheds- og dollarsalg (levetidssalg med fem måneder på markedet)”. Lød det fra Mat Piscatella fra The NPD Group, på Twitter.

Resultatet er, at Sony har solgt flest enheder og tjent flest penge på PS5, i de første fem måneder på det amerikanske marked.

Salget af konsoller i USA, udgjorde 680 millioner dollars i marts måned, hvilke slog den tidligere rekord på 552 millioner dollars. Denne rekord blev sat tilbage i marts 2008, da Nintendo Wii var den hotteste konsol på markedet.

Selvom det stadig er svært at få fat i en PlayStation 5, ændrer det ikke på Sonys store salgssucces. Pandemien har uden tvivl også været med til at skabe den rekordstore efterspørgsel, men den globale chipmangel er desværre en kæp i hjulet for hele tech-industrien.


PlayStation 5 modtog desuden den første store opdatering for kort tid siden. Læs mere om det her: Første store opdatering til PS5 lander i dag

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button