TeknologiTophistorie

Spotify lancerer Billions Club

To danske kunstnere er blevet optaget i Spotifys nye Billions Club for sange, der er blevet streamet mere end en milliard gange.

Der er Mile High Club og nu er der så også Billions Club og jeg er ikke helt sikker på, hvilken det er sværest af blive optaget i. Mens førstnævnte har eksisteret siden 1785, er sidstnævnte et nyt tiltag fra Spotify, der samler alle de numre, der er blevet streamet mere end en milliard gange, i en spilliste.

“Med Billions Club ønsker Spotify at hylde de mest afspillede artister og sange over hele verden,” hedder det i meddelelsen fra Spotify. Playlisten indeholder mere end 135 musiknumre, herunder ikke mindre end to danske kunstnere.

Blandt Drake’s God’s Plan og Billie Eilish’s Bad Guy, finder man nemlig Lukas Grahams megahit 7 Years og MØ med sangene Lean on og Cold Water. Det er alligevel ret imponerende.

I forbindelse med lanceringen af Billions Club har Spotify lavet en video, som du kan se her:

Det fremgår ikke om numrene på spillisten er sorteret efter antal afspilninger, men i så fald er den store vinder Ed Sheeran, der ligger øverst med Shape Of You. MØ klemmer sig ind på plads nummer 72 med Cold Water, mens de to øvrige danske numre ikke er i top 100 ifølge spillelisten, som kan ses her:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.