×
TeknologiTophistorie

Spotify lancerer ny Jam-funktion

Med Spotify Jam kan du lave og lytte til realtids spillelister sammen med vennerne over internettet.

Mens Spotify Hi-Fi stadig lader vente på sig, lancerer streamingtjenesten i dag ny funktion kaldet Spotify Jam. En spilleliste, der kan oprettes, lyttes til og ændres sammen med venner i realtid over internettet. Lidt ligesom den gamle lyttesession, men nu med flere muligheder.

Jam giver flere personer mulighed for at dele den samme playliste, hvor alle inviterede kan tilføje, fjerne eller omarrangere sange. Listen vil også vise, hvem der har tilføjet hvilket nummer. Jam synkroniserer alles afspilning, så I alle lytter til de samme sange samtidigt.

Jam låner også nogle elementer fra Blend-funktionen, idet den drysser algoritmisk udvalgte sanganbefalinger ind i den delte afspilningsliste.

Det er udelukkende Premium-abonnenter, der kan oprette Spotify Jam sessioner. Det er også udelukkende Premium-abonnenter, der kan lytte med over nettet. Gratisbrugere kan også få adgang til et Jam, men det kræver, at de er på samme wifi-netværk som værten.

Sådan startes Spotify Jam

  1. Åben Spotify app’en.
  2. Gå ind på et nummer eller en spilleliste.
  3. Tryk på højttaler-ikonet og herefter på ‘Start et Jam’.

Venner kan inviteres både via Blueooth og via en QR-kode, ligesom du kan dele et link på vanlig vis. Altså via SMS, mail etc.

Ud over at tilføje og fjerne personer fra et Jam, kan værten omarrangere og fjerne numre på afspilningslisten. De kan også aktivere “Gæstekontrol” der giver alle deltagere mulighed for at omarrangere eller eliminere musiknumre.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.