TeknologiTophistorie

Spotify på Wear OS får offline afspilning

Spotify app'en på Wear OS får endelig offline afspilning, i den næste store opdatering.

Spotify app’en på Wear OS får endelig offline afspilning, i den næste store opdatering.

I går, samme dag som Samsung Galaxy Watch 4 blev introduceret, udmeldte Spotify, at man snart ville kunne downloade afspilningslister, album og podcasts til sit Wear OS smartwatch. Derefter kan man lytte til det direkte fra sit ur – også offline.
Læs mere om Galaxy Watch 4 her: Galaxy Watch 4 lanceret – her er priserne

“I de kommende uger vil Spotify -brugere kunne afspille deres foretrukne afspilningslister, album og podcasts med deres smartwatches, der kører Wear OS.” Lyder det fra Spotify.

Offline afspilning kræver et Spotify Premium abonnement. Med den gratis udgave kan man også lytte til musik fra dit smartwatch, men det kræver en konstant internetforbindelse, enten via. Wi-Fi eller data. I den nye app kan man desuden styre afspilning på alt fra trådløse højttalere, til fjernsyn, spillekonsoller m.m. via. Spotify Connect.

Den gode nyhed er, at den nye Spotify app ikke kun kommer til de nyste smartwatches med Wear OS 3, men også ældre enheder, som kører med Wear OS 2.0.

Sådan downloader du musik til dit Wear OS smartwatch:

  • Åbn Spotify appen på dit smartwatch og find musik, podcasts m.m.
  • Tryk på “Download to watch”.
  • Gå til afsnittet Downloads på dit ur, for at se hvor langt du er i processen.
  • Når de valgte afspilningslister, album eller podcasts i dit bibliotek er downloadet, ses en lille grøn pil ved siden af deres navne.
  • Tilslut dine hovedtelefoner og begynd at lytte, uanset hvor du er.

Spotifys nye app til Wear OS har ikke en specifik lanceringsdato. Opdateringen rulles dog ud i løbet af de næste par uger.


Læs også: Xiaomi klar med ny flagskibstelefon: Mix 4

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.