GadgetsTophistorie

Galaxy Watch 4 lanceret – her er priserne

Samsung har i dag præsenteret to nye Galaxy Watch 4 ure, til priser der starter på under to tusinde kroner.

Under dagens Unpacked-event har Samsung, ganske som ventet, præsenteret sin nye serie af Galaxy watch 4 smartwatches. De første Samsung-ure med Googles Wear OS-operativsystem og Samsungs egen brugerflade, One UI Watch, smurt hen over. Koreanerne fortæller selv, at det vil “forandre smartwatch-oplevelsen”.

Der kommer to forskellige modeller – Galaxy Watch 4 og Galaxy Watch 4 Classic. Grundmodellen vil kunne fås i to størrelser 40 og 44 mm, mens Classic fås i 42 og 46 mm. De fås desuden både i “rene” Bluetooth-udgaver eller udgaver med LTE.

Watch 4-serien er forbedret med en mere kraftfuld hardware og udstyret med Samsungs BioActive Sensor. Den nye 3-i-1-sensor bruger en enkelt chip til at drive tre sundhedssensorer, der inkluderer pulsmåling, EKG (elektrokardiografi) og, for første gang nogensinde i et ur, måling af kropssammensætning gennem bioelektrisk impedansanalyse.

Brugere kan således overvåge deres blodtryk, hjerterytme (EKG), måle deres iltmætning i blodet (Saturation) og beregne deres kropssammensætning. Det inkluderer skelet- og muskelmasse, basal metabolisme, kropsvandindhold og fedtprocent

Træning på tv’et

Urene er naturligvis også spækket med hjælpemidler til træningsaktiviteter. Mål dine daglige træningsaktiviteter, en bred vifte af guidede træningspas, opret gruppeudfordringer med dine venner og familie eller skab dit eget fitnesscenter derhjemme ved at forbinde dit Galaxy Watch 4 til et kompatibelt Samsung Smart TV, hvor kalorietællinger og pulsmålinger vises på skærmen, så du nemmere kan spore din træning. 

Når det er tid til at sove, giver Galaxy Watch 4-serien dig den hidtil mest komplette analyse af dine søvnmønstre, med flere detaljer end tidligere. Urene registrerer for eksempel lyden af din snorken og måler dit iltniveau i blodet, når du sover.

Galaxy Watch 4 har op til 40 timers batterilevetid. Når du har brug for mere strøm, giver 30 minutters opladning dig 10 timers batteritid.

Nyt styresystem

Men det er naturligvis det nye styresystem, der er mest interessant. Ude er Samsungs eget Tizen-operativsystem, der er erstattet af Googles Wear OS. Det betyder flere apps og at kompatible apps installeres automatisk på uret, når de downloades på din telefon. Desuden bliver dine nøgleindstillinger – såsom ’forstyr ikke’, alarmer og blokerede opkald – synkroniseret med det samme.

Auto Switch sikrer, at Galaxy Buds-hovedtelefonerne kan skifte lyden mellem din telefon og dit ur afhængigt af, hvilken enhed du vil bruge.

Begge urene vil kunne forudbestilles fra og med i dag – og de vil kunne fås i butikkerne fra den 27. august. Her er vejledende udsalgspriser:

Galaxy Watch4 Classic 46mm LTEDKK 3.399
Galaxy Watch4 Classic 46mm BTDKK 2.999
Galaxy Watch4 Classic 42mm LTEDKK 3.199
Galaxy Watch4 Classic 42mm BTDKK 2.799
Galaxy Watch4 44mm LTEDKK 2.699
Galaxy Watch4 44mm BTDKK 2.299
Galaxy Watch4 40mm LTEDKK 2.399
Galaxy Watch4 40mm BTDKK 1.999

Og her kommer specifikationerne:

Galaxy Watch 4
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.