×
HBO Max

Spritny teaser til Game Of Thrones

Den 14. april får den sidste sæson af Game Of Thrones premiere. HBO har lanceret en ny teaser-trailer som kan ses her.

I dag er der præcis 90 dage til den sidste sæson af Game Of Thrones får premiere i USA – og vi danskere får adgang til episoden dagen efter. I den anledning har HBO udsendt en ny teaser-trailer, som du kan se herover.

I vanlig kryptisk stil (pun intended) ser vi tre af de overlevende medlemmer af Stark-familien gå ned i familiekrypten og se statuer af sig selv. Om det så er et varsel om det, der skal ske … eller om det er rene drillerier, det ved vi naturligvis ikke.

I november sidste år udsendte HBO et enkelt billede med påskriften “sæson 8, april 2019”, men derudover har det været meget småt med nyheder om serien.

Prequel på vej

Til gengæld kan vi hungrende GoT-fans godt begynde at glæde os. Seriens forfatter, George R.R. Martin, arbejder på en prequel til Game Of Thrones – altså en serie, der skal foregå i tiden inden den nuværende serie startede. 

I den kommende prequel følger vi Westeros fald fra heltenes tidsalder til dens mørkeste stund. En linje fra HBO fortæller lidt om plottet uden at afsløre for meget:

“Only one thing is for sure: From the horrifying secrets of Westeros’ history to the true origin of the White Walkers, the mysteries of the East to the Starks of legend — it’s not the story we think we know.”

Den første skuespiller, der er hyret til serien, er australske Naomi Watts, der måske nok er bedst kendt for sine roller i King Kong og Birdman, men har modtaget to Oscar-statuetter for 21 Grams og The Impossible. Hun har desuden spillet med i David Lynch-filmen Mulholland Drive og i den genopstandne Twin Peaks.

Prequel-serien får muligvis allerede premiere i juni 2020.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.