×
StreamingTophistorie

Warner Bros og HBO fusionerer med Discovery

WarnerMedia herunder Warner Bros og HBO, fusionerer med Discovery.

Udmeldingen kommer fra teleskelskabet AT&T, der ejer WarnerMedia. Aftalen sikrer AT&T hele 43 milliarder dollars for handlen. Dermed opstår der en ny gigant, som uden tvivl vil tage kampen op imod andre kæmper, såsom Netflix og Disney+.

“Det nye firma vil konkurrere globalt i den hurtigt voksende direct-to-consumer business – ved at bringe overbevisende indhold til DTC-abonnenter på tværs af sin portefølje, herunder HBO Max og det nyligt lancerede discovery+. Transaktionen vil kombinere WarnerMedias indholdsbibliotek bestående af populær og værdifuld IP, med Discoverys globale indflydelse, sammen med en masse lokalsproget indhold og dyb regional ekspertise i mere end 200 lande og territorier. Det nye firma vil være i stand til at investere i mere originalt indhold til sine streamingtjenester, forbedre programmeringsmulighederne på tværs af dets globale lineære betalings-tv og udsendelseskanaler og tilbyde mere innovative videooplevelser og forbrugervalg.” Lyder det fra AT&T i en pressemeddelelse.

Warner Bros, HBO og Discovery får altså samme ejer, hvilket gør dette til en ny streaming-gigant, kun overgået af Disney+ på omsætning.

Fusionen vil byde på mere end 200.000 timers indhold, med alt fra film til sport. Overgangen forventes at blive en realitet i midten af 2022. HBO bliver som tidligere omtalt, til HBO Max i Danmark, senere på året.

Sammenlægningen bringer alle tjenesterne sammen, på billedet herunder.

Præcis hvad fusionen betyder for forbrugerne, er ikke helt klart endnu.


Læs også: Rygte: OnePlus vil lancere smart TV i Europa

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.