Star Wars Battlefront 2

Star Wars Battlefront 2-trailer lækket på nettet

Star Wars Battlefront 2 kommer engang til efteråret. Og vi regner med at få flere detaljer i løbet af weekenden, hvor EA vil løfte sløret for mere om spillet i forbindelse med messen Star Wars Celebration, der løber af stablen i Miami.

Men den første korte trailer til spillet er allerede lækket, og den viser os flere interessante detaljer om spillet. Traileren starter, der hvor Return of The Jedi slutter og viser os en flok Tie fighter-piloter på Endor, der ser Dødstjernen sprænge i luften, og det er åbenbart deres ukendte historie, der skal danne ramme om spillet.

Planeter og helte fra alle film

Vi ser forskellige lokationer fra forskellige film. Blandt andet mere Hoth fra Emperiet Slår Igen, en scene fra First Order basen i The Phantom Menace samt scener med store rumslag og fightere der flyver igennem masser af vragdele (fra Dødsstjernen?) i rummet. Teksten lover os multiplayer-kampe på tværs af alle æraer – og dernæst får vi hurtige glimt af det, der sikkert bliver spillets første spilbare helte: Rey, Yoda, Darth Maul og Kylo Ren.

Trailerens sluttekst fortæller, at man kan bestille nu, for at få adgang til pre-order-helte fra den kommende Star Wars: The Last Jedi-film, der har premiere i december.

Du kan se traileren her (hvis den ikke er blevet taget ned) og ellers kommer den officielle trailer nok i løbet af denne weekend.

 

Om Hans Lauring

Hans Lauring
Uddannet journalist og har i mere end 10 år fungeret som bl.a. test- og nyhedsredaktør på Komputer for alle. Har desuden skrevet for bl.a. Politiken, Nyhedsavisen, Illustreret Videnskab, IT & Telestyrelsen og Ekstra Bladet.

Se også

Pokémon Go Raids

Raids og coop rammer Pokémon Go i dag

Den største Pokémon-opdatering er på trapperne og udrulningen starter i dag (i hvert tilfælde i …