×
Gaming

Star Wars Battlefront 2 kommer til efteråret

Allerede til efteråret får vi et Star Wars Battlefront II-spil som afløser for EA’s populære skydespil i Star Wars-universet, der så har været på markedet i lige omkring to år.

Star Wars Battlefront er made in Sweden

Star Wars Battlefront, der tog de klassiske SW Battlefront-spil og lagde dem i hænderne på svenske Dice og deres Frostbite engine, der også danner skellettet i Battlefield-serien, blev en stor succes for EA.

Spillet har ikke samme dybde som Battlefield-serien (senest repræsenteret med  Battlefield I), emn til gengæld er der masse af let tilgængelig Star Wars-aktion samt scener og karakterer fra de populære fans, som enhver spiller øjeblikkelig vil genkende. Ud over at lege røvere og soldater her forklædt som rebeller og stormtroopers, så giver Staw Wars Battlefront spillerne mulighed for at styre AT-AT walkers, flyve X-Wings og Tusindårsfalken – og er man det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, så kan man få lov at være Luke Skywalker, Princess Leia, Darth Vader eller en af seriens andre ikoniske karakterer for en stund.

Skyd dig igennem nye og gamle Star Wars-scener

Vi ved stort set intet om efterfølgeren udover titlen – men hvis det udkommer til efteråret, så er det da ganske oplagt at tro, at der måske kommer et hint om næste film i serien, der får premiere i december. Og mon ikke Star Wars VIII lægger indhold til Star Wars Battlefront II’s første DLC.

EA har lovet, at de vil vise detaljer fra spillet til den store Star Wars Celebration-messe, der afholdes i Orlando, Florida 13.-16. april. Her vil der være repræsentanter fra de tre udviklere Dice, Criterion og Motive til et event, der også vil blive livestreamet online.

Star Wars Battlefront II logo

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.