StreamingTophistorie

Største prisstigning på tv-pakker nogensinde

I september sagde de, der ikke kom prisstigninger i år. Nu varsler Stofa den højeste prisstigning på tv-pakker nogensinde.

Snart koster det knapt 10.000 kroner om året at have den store tv-pakke fra Stofa. Norlys, der ejer Stofa, har netop meldt ud, at deres abonnementer stiger med op til 150 kroner om måneden. Det på trods af, at de i september sagde, at der ikke ville komme prisstigninger på tv-pakker i år.

Det er, så vidt vides, de højeste prisstigninger på tv-pakker nogensinde. Årsagen skal findes i de “betydeligt dyrere sportsrettigheder” siger selskabet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

– De store prisstigninger på sportsrettigheder betyder, at vi står i en situation, hvor vi enten skal tage sportskanalerne ud af vores pakker eller acceptere, at vi er nødt til at hæve priserne for at bibeholde sporten som en del af vores udbud, siger Sune Nabe Frederiksen, der er direktør i Norlys Digital.

Værst rammes de kunder, der abonnerer på den største af Stofas tv-pakker. Den stiger med 150 kroner om måneden og koster fremover 779 kroner om måneden. Mellempakken stiger med 60 kroner, til 529 kroner om måneden. Kun grundpakken, der ikke indeholder sport, går fri for prisstigninger i denne omgang.

Som et plaster på såret, udvider Norlys indholdet i de store tv-pakker hos både Norlys og Stofa. Fra 1. marts er der nemlig adgang til streamingtjenesten Viaplay Total, som for kunder med stor tv-pakke er en vigtig del af den samlede sportsoplevelse. Kunder med mellempakken hos Stofa får fremover adgang til Viaplay Film & Serier.

Prisstigningerne træder i kraft den 1. april. Herunder en oversigt over ændringerne:

Norlys

 NorlysNuværende pris (pr. måned)Pris pr. 1. april 2023 (pr. måned)Prisændring (pr. måned)Nyt indhold
Vælg Selv109 kr.109 kr.0 kr. 
Vælg 8439 kr.469 kr.30 kr. 
Vælg Alt629 kr.729 kr.100 kr.Viaplay Total

Stofa

 StofaNuværende pris (pr. måned)Pris pr. 1. april 2023 (pr. måned)Prisændring (pr. måned)Nyt indhold
Lille tv-pakke274 kr.274 kr.0 kr. 
Mellem tv-pakke469 kr.529 kr.60 kr.Viaplay Film & Serier
Stor tv-pakke629 kr.779 kr.150 kr.Viaplay Total

Prissætningen kan variere for kunder gennem antenneforeninger, oplyser selskabet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.