StreamingTophistorie

Stofa har aflivet tv-boksen

Stofa har valgt en ren app-baseret tilgang, hvor Apple TV og Chromecast bliver de foretrukne løsninger.

Stofa har stoppet for salget af deres tv-boks, i stedet satser de på apps. Fremover kan man købe enten en Apple TV boks eller en Chromecast med, når man køber Stofas tv-produkter.

– Den traditionelle tv-boks har svært ved at matche de moderne tv- og streaming-løsninger. Det er derfor, vi nu skifter strategi. Vi mener, at Apple og Google leverer de bedste og mest fremtidssikrede løsninger på markedet, siger Sune Holm, Senior Director i Norlys Digital.

Som et yderligere skridt på app-rejsen, har Stofa netop lanceret en ny app, der kan bruges på Android TV. Derudover arbejder selskabet også på at lancere andre apps målrettet andre smart-tv-platforme, blandt andet til Samsung tv, loves det.

– Vi ønsker at have apps til alle de mest populære platforme for at gøre det både nemt og intuitivt at bruge vores løsninger. Vi kigger løbende på, hvordan vi kan gøre det endnu lettere at være kunde hos os, siger Sune Holm.

Har du en tv-boks fra Stofa, mærker du ingen ændringer. I hvert fald ikke nu og her. Men løbende skal boksene udfases og kunderne tilbydes alternativer.

– I løbet af det næste års tid begynder vi at udfase de ældste udgaver af boksen, som findes i flere forskellige versioner. Vi kontakter kunderne med nærmere information, når vi begynder udfasningen af de ældre tv-bokse, siger Sune Holm.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.