×
Stortest

Stortest: Phablets

Steve Jobs lavede mange fejl i sit liv. En af dem var, at han nægtede at gøre skærmen på iPhone større, da skærmene på Samsung begyndte at svulme. Ville man have en mobil med en stor skærm, var der ingen andre muligheder end at glemme iPhone og anskaffe en Android i stedet. Og det var der mange, der gjorde – de store mobiler solgte godt. Rigtig godt. For helt i modsætning til tidligere, hvor mobilerne helst skulle være så små som muligt, så er der mange der kan se fordelen i en stor skærm.

Først da Tim Cook overtog forretningen skete der noget. iPhone 6, 6 plus og efterfølgende modeller har simpelthen sørget for, at der aldrig er blevet solgt så mange iPhones som nu.

Vi har haft en flok af de store smartphones til test på iNPUT-redaktionen – her er phablets med både Windows, Android og iOS. Med 4K-skærme og de mere ydmyge Full HD. Læs vores anmeldelser på de følgende sider.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.