×
NetflixStreaming

Stranger Things 2 bliver større og mørkere

Netflix fylder godt på San Diego Comic Con og benytter lejligheden til at promovere alle deres genreshows. Stranger Things kom lidt ind fra sidelinjen sidste år og blev et af tjenestens største succeser (siger Netflix – de deler ikke deres seertal med nogen), så derfor er forventningerne også høje til anden sæson, der meget passende får en Halloween-premiere.

De uhyggelige 80’ere

Alle, inklusive de to brødre Matt og Russ Duffer, der har skabt serien, har holdt kortene tæt på kroppen omkring handlingen. Men de to har sagt, at anden sæson bliver mere dyster. Nu har vi så første trailer, der godt kan siges at levere på den konto. Udover de mange 80’er callbacks og den effektive brug af Vincent Prices monolog fra Michael Jacksons thriller, så giver den os et noget mindre klaustrofobisk kig ind i The Upside Down – den dunkle parallelverden, hvorfra første sæsons monster kom – hvor noget stort ser ud til at lure.

Vi glæder os.

Premieren bliver den 27. oktober.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.