×
NetflixTophistorie

H&M lancerer Stranger Things-kollektion

Nu kan du lytte til Running Up That Hill med Kate Bush, mens du ligner en tidsrejsende fra 1985-86. H&M laver Stranger Things-kollektion.

Der er åbenbart penge i Stranger Things. Nu kan du klæde dig som børnene fra Hawkins mens du bygger det kolossale Stranger Things-legosæt. Tøjkoncernen H&M har nemlig lanceret en hel kollektion af tekstiler, inspireret af serien.

Ikke alene kan man et købe komplet outfit fra Hawkins High School. Man kan også iføre sig t-shirts, bøllehat og sneakers. Der er endda både underbukser, strømper og briller, inspireret af serien.

I alt er der 38 varenumre i kollektionen og alle oser de naturligvis langt væk af 1980’erne. Så meget, at os, der var unge dengang, ikke ved om vi skal grine eller græde.

Så kan du lytte til Running Up That Hill med Kate Bush, mens du ligner en tidsrejsende fra 1985-86. Det eneste, der mangler, er en replika af en Walkman. Sæt i sving, H&M.

Er du blevet fristet, kan hele kollektionen ses hos H&M.

Den fjerde sæson af Stranger Things-serien fik premiere på Netflix over to omgange i henholdsvis maj og juli. I denne omgang foregår serien i netop 1986.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.