×
Dagens iNPUTStreamingTophistorie

Dagens iNPUT: Stranger Things 4-trailer, Q8 lynladere og Wolt til webshops

Netflix har udsendt den endelige trailer til Stranger Things 4. Wolt vil bringe varer fra webshops til kunde på 30 minutter.

Ny trailer til Stranger Things sæson 4

Netflix har udsendt en ny – og sidste – trailer for Stranger Things Sæson 4. Den kan du se nedenfor. Volume 1 får premiere på fredag den 27. maj, mens Volume 2 kan streames 1. juli. Kapitel 1 består af syv afsnit. Det er endnu uvist hvor mange afsnit vi får i Kapitel 2.

Banden er stadig splittet efter begivenhederne sidste år og forsøger at komme videre med deres liv. Eleven er flyttet til Californien, Hopper døde ikke, men endte et værre sted, nemlig i et russisk fængsel sammen med en demogorgon. En trussel er imidlertid under opsejling både på Jorden og i Upside Down …

Lynladere på mere end 100 bemandede Q8-servicestationer

Mandag åbnede Q8 på Gåbensevej i Nørre Alslev for lynlader til elbilen med mulighed for kortbetaling og uden abonnement. Q8 dækker nu fra Frederikshavn i nord til Nørre Alslev i syd. Frem mod 2026 kommer der lynladere på mere end 100 bemandede Q8-servicestationer i et nationalt ladenetværk.

I 2022 planlægger Q8 at udvide netværket af lynladere i Danmark med minimum 28 stationer og 142 ladepunkter. Prisen for strøm ved lynopladning vil inden for kort tid fremgå af tankstationens pylon, helt som man kender det i dag for traditionelt brændstof som benzin og diesel. Lynladernes effekt kommer til at ligge på 200 kW.

Wolt vil levere varer fra webshops til kunder på en halv time

Wolt vil nu gå GLS og Postnord i bedene med en ny løsning til webbutikker, der giver dem mulighed for at levere varer til kunderne på en halv time. Det skriver DetailWatch. Wolt Drive hedder løsningen, der opstod som et pilotprojekt i Israel.

Wolt startede op i 2014 og kom til Danmark i 2017. Selskabets bude kører nu rundt og leverer fastfood og andre varer i 23 lande.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.