fbpx

 

 

 

 

Streaming

Stranger Things sæson 3 får premiere d. 4 juli

Den næste sæson af den sublime 80'er nostalgi lander på den amerikanske uafhængighedsdag

Stranger Things er en af de mest roste serier i mange år – dens kombination af 80’er nostalgi, godt skuespil og spændende handling går op i en højere enhed, og nu bliver det altså snart tid til, at vi igen skal møde børnene i den fiktionelle by Hawkings, Indiana, der skal i kamp med en hel underverden – “The Upside Down”.

Premiere til midsommer

Netop som vi alle var igang med nytårsfestlighederne besluttede Netflix at det var tid til at afsløre, at datoen for den kommende sæsons første afsnit bliver 4. juli. I traileren der annoncerer datoen ser vi et tv-signal fra festlighederne ved årsskiftet 1984/85. Handlingen vil dog foregå hen over samme periode som udsendelsen af 3. sæson, altså midsommer. Den amerikanske uafhængighedsdag er endda nok åbningsafsnittet, men som du formentlig kan gætte hvis du har set noget af de første to sæsoner, så går alt ganske givet ikke efter planen når festlighederne i Hawkings bliver skudt igang, hvilket traileren da også tyder på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

“En sommer kan ændre alt…”

Videoen bliver fulgt til dørs med sloganet “En sommer kan ændre alt”, og det går igen i Netflix’ tweet, der blev sendt ud samtidig:

Stort set alle skuespillere fra de tidligere sæsoner er med igen i sæson 3 – så nu skal vi allesammen bare lige vente et halvt år, før vi kan få vores næste fix af 80’er nostalgi.

Back to top button