×
TeknologiTophistorie

Tænk: Telenor leverer Danmarks bedste bredbånd

Forbrugerrådet Tænk har i en større test kåret Telenors Maxspeed-produkt som den bedste bredbåndsforbindelse i Danmark.

Forbrugerrådet Tænk har netop offentliggjort en større test af hele 97 danske bredbåndsprodukter og vinderen er MaxSpeed fra Telenor. I bedømmelsen indgår både hastighed, bindingsperiode, kundeservice, oprettelsesgebyr og en række andre parametre, og MaxSpeed rager altså op over de øvrige 96 løsninger.

”Testvinderen Telenor får en bedre bedømmelse fordi der ikke er nogen bindingsperiode, og Telenors kundeservice har bedre åbningstider,” lyder det blandt andet fra Forbrugerrådet Tænk i den artikel, der knytter sig til testen. Den væsentligste parameter er dog prisen, der vægter 33 procent i den samlede bedømmelse.

– Jeg er rigtig glad for, at Forbrugerrådets test viser, at Telenor ikke bare har Danmarks hurtigste internet til Danmarks laveste pris, men at MaxSpeed nu også er kåret som Danmarks bedste internetforbindelse. Men jeg hæfter mig også ved, at Telenor også bliver belønnet for den samlede kundeoplevelse uden bindingsperioder og skjulte gebyrer samt vores lange åbningstider i kundeservice. Det er en hygiejnefaktor, som ofte bliver overset, når der testes internetprodukter, siger Lars Kyrø, der er internetchef i Telenor, i en pressemeddelelse.

I det hele taget er Telenors løsninger godt præsenteret i top 6, hvor tre af produkterne kommer fra Telenor – og selskabet har da også købt artiklen fri af Forbrugerrådet Tænk, så den kan læses i sin fulde længde. Du kan finde artiklen som PDF her.

Her er top 10:

1Telenor MaxSpeed – 1000 Mbit/s [Testvinder]
2Hiper Bredbånd 1000 via kabel-tv
3Waoo Fiber Extra
4Kviknet Bolignet Fiber 500/500 [Anbefales]
5Telenor MaxSpeed DSL [Anbefales]
6Telenor MaxSpeed – 200 Mbit/s
7Hiper Bredbånd 1000 via fiber
8Stofa 100/100 Mbit
9Gigabit Fiber 1000/1000
10Kviknet Kabel-tv 300/60
(Kilde: Forbrugerrådet Tænk)
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.