Teknologi

Telia klar med lynhurtige fiberforbindelser i Trekantsområdet

Telia er klar til at levere bredbånd via EWIIs fibernet i Jylland. Eksisterende DSL-kunder opgraderes helt automatisk til fibernet.

Telia og energi-koncernen EWII indgik i foråret en aftale om levering af fiberforbindelse til teleselskabets kunder i Trekantsområdet – Og nu er det også på den helt lavpraktiske side klar til at blive sendt på markedet, lyder det fra partnerskabet. Opgraderingen til fibernet fra de traditionelle DSL-forbindelser vil forbedre internetoplevelsen for Telias bredbåndskunder i Vejle, Kolding, Fredericia, Vejen og Middelfart. Både på hastigheden, stabiliteten og kapaciteten vil brugerne opleve en bedre kvalitet.

Boligejere, der allerede har en fiberboks i deres ejendom, kan typisk blive opgraderet fra DSL til en hurtig fiberforbindelse på under otte arbejdsdage. Men det er ikke sikkert, det er nødvendigt for forbrugeren selv at gøre noget aktivt; Telias eksisterende bredbåndskunder bliver automatisk opgraderet fra de nuværende DSL-forbindelser til fibernet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det arbejde er startet lige efter sommerferien og Telia forventer at det bliver afsluttet inden årets udgang, fortæller Telia i en pressemeddelelse.

– Partnerskabet mellem EWII og Telia er blandt de første af sin art i Danmark, hvor energiselskabets digitale infrastruktur forenes med teleselskabets kommercielle kompetencer til fordel for kunderne. Samarbejdet kører forbilledligt på det operative plan, hvor vi holder vores tidsplaner og dermed allerede nu kan begynde at koble nye Telia-kunder på EWIIs lynhurtige fibernet, siger Sine Smith-Jensen, Director of Commercial Management, hos Telia.

Alle interesserede kan nu komme ned i Telias butikker i Kolding, Fredericia eller Vejle for at høre nærmere om de helt nye fiberløsninger, fortæller selskaberne.

Back to top button