Pixel
Transport

Tesla-biler får klassiske Atari-spil med i næste opdatering

Tesla-ejere kan se frem til at spille Atari-bilspillet Pole Position direkte på bilens display. Flere spil på vej.

Tesla har gjort det til en vane at putte små overraskelser i softwareopdateringerne til deres biler. Således også i den kommende Tesla v9.0-opdatering, der vil indeholde klassiske Atari-spil, der kan spilles direkte på bilens display. Det skriver Elon Musk i et tweet.

Musk skriver, at han håber, at kunne tilføje spillene Pole Position, Tempest og Missile Command i denne opdatering. Tre arkade-klassikere fra starten af firserne. Styringen af bilspillet Pole Position vil være forbundet til Teslaens rat – men kan naturligvis kun spilles, når bilen holder stille.


Og de tre spil er åbenbart kun begyndelsen. Elon Musk opfordrer i et andet tweet spiludviklere til at søge om job hos Tesla.

Aktiverer selvkørende funktioner

Med version 9.0-opdateringen vil Tesla også begynde at aktivere de komplette selvkørende funktioner i kompatible biler, skriver Musk:


Opdateringen bliver, ifølge Tesla-chefen, frigivet om cirka fire uger.

Her kan du se en video, hvor vi tester Teslas autopilot.

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close