×
Elbiler

Tesla-biler får klassiske Atari-spil med i næste opdatering

Tesla-ejere kan se frem til at spille Atari-bilspillet Pole Position direkte på bilens display. Flere spil på vej.

Tesla har gjort det til en vane at putte små overraskelser i softwareopdateringerne til deres biler. Således også i den kommende Tesla v9.0-opdatering, der vil indeholde klassiske Atari-spil, der kan spilles direkte på bilens display. Det skriver Elon Musk i et tweet.

Musk skriver, at han håber, at kunne tilføje spillene Pole Position, Tempest og Missile Command i denne opdatering. Tre arkade-klassikere fra starten af firserne. Styringen af bilspillet Pole Position vil være forbundet til Teslaens rat – men kan naturligvis kun spilles, når bilen holder stille.


Og de tre spil er åbenbart kun begyndelsen. Elon Musk opfordrer i et andet tweet spiludviklere til at søge om job hos Tesla.

Aktiverer selvkørende funktioner

Med version 9.0-opdateringen vil Tesla også begynde at aktivere de komplette selvkørende funktioner i kompatible biler, skriver Musk:


Opdateringen bliver, ifølge Tesla-chefen, frigivet om cirka fire uger.

Her kan du se en video, hvor vi tester Teslas autopilot.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.