×
GadgetsTophistorie

Tesla lancerer trådløs oplader – til mobilen

Tesla Wireless Charging Platform er inspireret af det kantede design fra Cybertruck og kan lade tre enheder samtidigt.

Hvis du vil have lidt af fornemmelsen fra en Tesla-kabine ind på skrivebordet, så er Tesla Wireless Charging Platform måske løsningen.

Opladeren kan oplade tre samtidige enheder trådløst, via Qi-standarden, med en maksimal hastighed på 15 watt.

Enheden er udført i aluminum og alcantara sørger for at din telefon er placeret i bløde omgivelser. Designet er inspireret af Cybertrucken, med sine hårde kanter. Pladen kan placeres enten skråt eller ved afmontering af den magnetiske fod, helt fladt.

Opladning sker med FreePower-teknologi, som betyder at du kan placere dine enheder vilkårligt på pladen. De vil oplade uanset. Desværre benytter populære smarture som Apple Watch, Google Pixel Watch og Samsungs Galaxy Watch ikke Qi-opladning og kan derfor ikke lades derpå. Der er ingen USB-port for tilslutning af ladere til eksempelvis den slags.

I videoen nedenfor, kan du se nærmere på Tesla Wireless Charging Platform.

Desværre kan Wireless Charging Platform ikke nå at ende under juletræet i år. Tesla oplyser at levering først vil ske fra februar 2023. Den er endnu ikke tilgængelig på den danske Tesla-webshop, men er på den amerikanske.

Prisen er 300 dollars, hvilket direkte omregnet er 2.100 kroner. Plus eventuel moms med videre, som vil komme på den danske shop.

Apple har tidligere forsøgt at introducere et lignende produkt, kaldet AirPower, som de til sidst måtte droppe.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.