×
ElbilerTophistorie

Tesla Roadster får raketteknologi fra SpaceX

Tesla Roadster vil kunne accelerere fra 0 til 100 kilometer i timen på under et sekund, bekræfter Elon Musk. Og måske vil den kunne flyve ...

Typer, der insisterer på at komme først over lysreguleringen hver eneste gang, kan godt begynde at spare op. I forbindelse med sin deltagelse i The Don Lemon Show har Elon Musk bekræftet, at Tesla Roadster vil kunne accelerere fra 0 til 100 km/t på under et sekund.

I interviewet drysser Elon Musk en masse nye oplysninger om den kommende sportsvogn, der efter planen får premiere senere i år. Han fortæller blandt andet, at den er udviklet i samarbejde med SpaceX.

– Jeg vil ikke afsløre mere end det, jeg har sagt offentligt, bortset fra at Roadsteren bliver et samarbejde mellem SpaceX og Tesla. Så du ved, du kan forvente nogle raketting der, fortalte Elon.

Musk afviser heller ikke, da værten spørger, om Tesla Roadster vil kunne flyve.

– Det er måske ikke udelukket. Jeg bliver nødt til at reservere de fede ting til, når vi rent faktisk afslører det, men det bliver rigtig fedt. Den vil have noget raketteknologi i sig. Jeg tror, ​​at det virkelig er den eneste måde at lave noget, der er sejere end Cybertrucken er, er at vi kombinerer SpaceX og Tesla-teknologi for at skabe noget, der ikke engang er en bil, svarede Elon.

– Det vil være et drive-by-wire yoke-rat, og vil i bund og grund blive styret som et moderne jetfly, forklarede Elon.

– Jeg tror aldrig, der er nogen, der vil lave noget som den Roadster, vi skal lave, slutter Elon.

Interviewet om Tesla Roadster kan ses i videoen her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.