×
ElbilerTophistorie

Tesla sænker prisene på lynladning

Tesla har gjort det billigere for elbiler fra andre bilmærker at benytte deres Supercharger-stationer til lynladning.

Nu er det blevet billigere at tanke på en Tesla Supercharger selv om du ikke har en Tesla-elbil. Tesla har nemlig sænket priserne på lynladning. Men de har gjort det på en spidsfindig måde, det er nemlig kun dem, der tegner et abonnement, der får glæde af det.

Tesla har siden de åbnede deres Supercharger-stationer for ikke-Teslaer givet rabat, hvis man tegnede et abonnement. Tidligere kostede abonnementet 99 kroner om måneden, men det er nu sat ned til 75 kroner.

Samtidig har man mulighed for at betale årligt i stedet for hver måned, og så er prisen endnu lavere, nemlig 750 kroner årligt. Dermed sparer man altså 150 kroner yderligere. Eller hele 438 kroner i forhold til før prissænkningen.

Som medlem får man adgang til at lade for samme priser som Tesla-ejere. Priserne per kilowatt-time er svingende, men starter ved omkring 2 kroner. Altså væsentlig billigere end hos konkurrenterne.

Om det kan betale sig er naturligvis individuelt. Der skal en del udeopladning til for at kompensere for de 750 kroner / 900 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.