×
ElbilerTophistorie

Du kan lade gratis hos Tesla i dag – uanset bilmærke

Tesla har i dag den 29. august åbnet for sluserne. De fejrer 10-års jubilæet for den første Supercharger i Europa med gratis strøm til alle.

Hvis elbilen trænger til strøm i dag, hvor vi skriver den 29. august 2023, så kan du med fordel køre forbi en Tesla Supercharger, hvor der er åbent for alle bilmærker. Opladningen er nemlig der fuldstændig gratis indtil midnat.

Det har Tesla annonceret på X (tidl. Twitter). Stuntet gælder på tværs af hele Europa for at fejre 10-års jubilæet for de første Superchargere i Europa.

Begivenheden sker samtidig med at de netop har åbnet for lettere opladning på de nyåbnede V4 Superchargerne. Der kan ‘fremmede biler’ nu oplade uden at skulle oprette sig i Tesla-app’en, men kan blot køre kreditkortet igennem.

På kortet her kan du se hvor det er muligt at lade, uden beregning.

Der er ingen konditioner om tilbuddet meldt ud, såvidt vi har kunne afdække. Så hvorvidt man kan få lov at fylde bilen op, eller om der er kvoter på den gratis strøm, er i skrivende stund uvist.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.