×
HBO MaxStreamingTophistorie

The Flash lander snart på HBO Max

Filmen om lynhurtige The Flash kan snart ses på HBO Max, hvor DC-superhelten slår pjalterne sammen med Supergirl og indtil flere Batmænd.

DC-superhelten The Flash kan snart ses i hjemmebiografen, når filmen af samme navn får premiere på HBO Max den 25. august.

I filmen møder vi Barry Allen og hans alter ego The Flash – verdens hurtigste mand. Han rejser tilbage i tiden for at ændre en begivenhed i sit barndomshjem. Men dén ændring får store konsekvenser og igangsætter en række begivenheder, på tværs af multiverset.

The Flash fanges i en tidslomme, hvor flere kendte karakterer, både helte og skurke, vender tilbage. Verden skal reddes og Barry Allen skal tilbage til den verden han kender.

Ét af de store trækplastre, har uden sammenligning været Michael Keatons tilbagekomst som Batman. En rolle han første gang indtog i Tim Burtons Batman fra 1989. Også Ben Affleck dukker op i sin version af den kappeklædte detektiv fra Gotham. Sasha Calle ses i rollen som Supergirl, mens rollelisten også byder på Michael Shannon og Ron Livingston i bærende roller.

Ezra Miller gentager rollen som The Flash endnu engang, efter Justice League, Batman V Superman og Suicide Squad.

Instruktørstolen er indtaget af Andy Muschietti, som også stod bag genoplivningen af dræberklovnen Pennywise i It del 1 og 2.

HBO Max står overfor en fusion med Discovery Plus i nærmeste fremtid, men kan altså byde på superhelteaction fra den 25. august, når The Flash får streamingpremiere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.