×
GadgetsTophistorie

Verdens første “anti-scrolling device”

Sæt en effektiv stopper for den endeløse scrollen gennem kattevideoer og ukoordinerede danse med Thumbstopper.

Bruger du (også) for meget tid på at scrolle gennem endeløse sider med videoer af søde katte, mærkelige pranks eller ukoordinerede danse? Så er Thumbstopper måske en løsning. Dimsen sætter en effektiv stopper for ‘doom scrollingen’ ved at en boksehandske glider hen over skærmen og fjerner din scroll-finger. 

ThumbStopper er udviklet af det svenske firma ScrollNix og kommer på hylderne i dag. Takket være den tilhørende gratis app NoScroll4U kan du tilpasse, hvornår og hvordan du vil have, at boksehandsken skal forhindre din doom scrolling. Er det efter fem minutter på TikTok eller i alle apps efter kl. 22, for eksempel? 

Bekymret for, at din teenager med scroll-abstinens vil forsøge at fjerne ThumbStopper? Vær ikke det! For det første bipper ThumbStopper højt og tydeligt ved uautoriseret fjernelse. Desuden kan du koble app’en til din egen telefon, så du får meddelelser, hvis nogen forsøger at fjerne enheden. 

Thumbstopper

ThumbStopper oplades via den medfølgende USB-C-kabel og er altid tændt, så længe den er monteret på telefonen. Den justerbare størrelse gør, at enheden kan monteres på de fleste moderne smartphones.

Fra ScrollNix’ produktudvikler, April F. Oolsen, har vi også fået tip om endnu et lovende produkt, som forventes at nå markedet senere i år: NotoriousSwiper, som fungerer lidt som en vandret ThumbStopper – perfekt til den kræsne Tinder-bruger, der aldrig kan finde et match.

Flere info om enheden:

  • Kræver appen NoScroll4U, der kan downloades gratis til Android og iOS.
  • Lyd- og push-notifikationer, når ThumbStopper fjernes eller sættes på telefonen.
  • Justerbar størrelse, der passer til de fleste moderne telefoner.
  • Mål: 77 x 36 x 19 mm (foldet sammen), 98 x 120 x 19 mm (fuldt udfoldet).
  • Oplades med medfølgende USB-C-kabel (strømadapter medfølger ikke).
  • Drevet af et indbygget og genopladeligt lithiumbatteri (800 mAh).
  • Batteritid: ca. 4-6 dage (afhængigt af brug, hvis du er en ivrig doom scroller, kan du forvente en lidt kortere batteritid).

Enheden forhandles herhjemme af Coolstuff. Eller rettere; det ville den, hvis den ikke var en aprilsnar.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.