×
Streaming

Tom Cruise vil skyde actionfilm i rummet sammen med SpaceX

Den næste Tom Cruise science fiction kan meget vel være skudt i rummet. Skuespilleren er angiveligt i snak med SpaceX om projektet.

Tom Cruise har aldrig lagt fingre imellem, når han skulle skabe hverken stunts eller celluloide udstyrsstykker, men han næste projekt går helt op i stratosfæren. Helt bogstaveligt. Ifølge mediet Deadline planlægger han nemlig at skyde en film i rummet – og han er allerede i diskussioner med Elon Musks SpaceX om projektet.

NASA skulle også være involveret i snakken, melder mediet, der samtidig understreger, at det er seriøse diskussioner – selv om der endnu ikke er nedfældet dokumenter. 

Der er ingen oplysninger om hvordan samarbejdet skulle foregå, men SpaceX er som bekendt ved at gøre klar til at sende mennesker i rummet for første gang. Efter planen skal rumskibet Crew Dragon sendes op den 27. maj med to astronauter ombord. Det bliver i så fald første gang siden 2011 at der sendes mennesker i rummet fra USA. 

SpaceX og NASA har udviklet Crew Dragon i et privat/offentligt fællesskab og meningen har hele tiden været, at rumskibet på sigt skulle gøres tilgængelig for kommercielle partnere.

Crew Dragon er en decideret rumkapsel, men SpaceX arbejder også på et andet projekt – Starship – der er et fuldt genanvendeligt rumfartøj med meget mere plads ombord. Eksempelvis til et filmhold. Det rumskib er dog stadig adskillige år fra at være bare nogenlunde klart til at blive brugt.

Elon Musk selv er i øvrigt ikke nogen novice i Hollywood – han har medvirket som genkendelig statist i adskillige film og tv-serier, blandt andet Avengers (det siges jo, at Tony Stark-karakteren bygger på Musk).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.