×
StreamingTophistorie

Bliv klogere på rummet med NASA+

NASA har annonceret at de åbner en ny, gratis streamingtjeneste. På NASA+ vil seerne kunne følge opsendelser og dykke ned i historien.

Som led i en opgradering af NASA’s digitale tilstedeværelse, har rumorganisationen annonceret at der lanceres en ny, gratis, reklamefri streamingtjeneste, kaldet NASA+.

Tjenesten vil give adgang til tidligere dokumentarserier, ligesom der vil være adgang til at holde sig orienteret om nuværende missioner og opsendelser. I forbindelse med lanceringen vil der også blive præsenteret nye serier, produceret til lejligheden.

“Vi gør rummet tilgængeligt on-demand og lige ved hånden med NASA’s nye streamingplatform. Ved at transformere vores digitale tilstedeværelse, kan vi bedre fortælle historierne om hvordan NASA udforsker det ukendte i atmosfæren og rummet, inspirerer via opdagelse og innoverer til fordel for menneskeheden,” udtaler Marc Etkind, kommunikationsmedarbejder hos NASA’s hovedkvarter.

NASA+ er ét led i en større ændring af NASA’s digitale tilgængelighed. Også agenturets hovedside har fået overhaling og en betaudgave heraf, kan ses på beta.nasa.gov. Her kan man dykke ned i den enorme mængde forskning, som rumudsendelserne afstedkommer.

Tilgængelighed og lanceringsdato

Der er ingen lanceringsdato offentliggjort endnu. Om tjenesten når i luften inden Andreas Mogensen sætter kursen mod den internationale rumstation er derfor (desværre) uvist.

Han er med ombord i midten af august, når SpaceX-fartøjet Crew-7 Dragon drager afsted fra NASA’s Kennedy Space Center i Florida.

NASA+ bliver tilgængelig på alle gængse platforme.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.