×
NetflixStreamingTophistorie

Trold 2 er på vej til Netflix

Den norske film Trold tog Netflix med storm i 2022. Nu kan streamingtjenesten afsløre at en 2'er er i støbeskeen.

Netflix har i dag annonceret en efterfølger til hittet Trold fra 2022. Trold 2 starter produktionen i 2024 og samler det samme hold, som stod bag den første film.

Instruktør Roar Uthaug vender tilbage sammen med manuskriptforfatter Espen Aukan samt producerne Espen Horn og Kristian Strand Sinkerud fra Motion Blur.

“At lave Trold var en livslang drøm, der gik i opfyldelse, og den modtagelse, vores norske film har fået verden over, har været ubeskrivelig. Så jeg er utrolig begejstret for, at vi nu kan tage hul på den næste rejse i dette fantastiske eventyr,” siger instruktøren Roar Uthaug.

Læs også: Zack Snyder og Netflix klar med nyt sci-fi eventyr i Rebel Moon

“Vi er meget glade for at kunne bringe Trold 2 til live – en film, der endnu engang bygger på en norsk sagafigur, spillet, instrueret og produceret af nordmænd. Vi hos Motion Blur er ekstatiske over endelig at kunne annoncere denne efterfølger med instruktør Roar Uthaug og Netflix,” siger producerne Espen Horn og Kristian Sinkerud.

Se traileren til Trold 1 ovenfor

Trold blev taget vel imod verden over ved premieren den 1. december 2022. Efter kort tid var det Netflix’ mest populære ikke-engelsksprogede film nogensinde. Filmen nåede at være i top 10 i hele 93 lande – herunder Norge, USA og Storbritanien, hvor den var nummer ét.

Der er endnu ikke sat en endelig premieredato på Trold 2.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.