×
NetflixTophistorie

Zack Snyder og Netflix klar med nyt sci-fi eventyr i Rebel Moon

Til december kommer første del af Zack Snyders stort anlagte sci-fi eventyr Rebel Moon på Netflix. Du kan se den første trailer her.

Til december blænder Netflix op for første del af Zack Snyders nye sci-fi-epos. Netflix har netop afsløret traileren til Rebel Moon, som du kan se nederst i artiklen.

Da en fredelig koloni på kanten af en galakse trues af en tyrannisk magthavers hære, bliver Kora (Sofia Boutella), en mystisk fremmed, der bor blandt landsbyboerne, deres største håb for overlevelse. Med den opgave at finde trænede krigere, der vil slutte sig til hende i en umulig kamp mod overmagten, samler Kora en lille gruppe krigere, outsiders, oprørere, bønder og forældreløse børn fra krige i forskellige verdener, som deler et fælles behov for befrielse og hævn. Mens skyggen af et helt rige hviler over den mest usædvanlige af alle måner, udkæmpes en kamp om en galakses skæbne, og i processen dannes en ny hær af helte.

Instruktør Zack Snyder har også skrevet historien og står bag kameraet på Rebel Moon. Han har tidligere stået bag titler som 300, Justice League og Army of the Dead, som ligeledes var en Netflix-titel.

Rebel Moon

Instruktør: Zack Snyder

Forfattere: Zack Snyder, Kurt Johnstad, Shay Hatten

Producere: Deborah Snyder, Eric Newman, Zack Snyder, Wesley Coller

Executive producere: Bergen Swanson, Sarah Bowen, Shay Hatten, Kurt Johnstad

Medvirkende: Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, samt Charlie Hunnam og Anthony Hopkins som stemmen bag ‘Jimmy’. Andre medvirkende inkluderer Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Eggert Sigurðsson, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, E. Duffy, Jena Malone, Sky Yang, Charlotte Maggi, Corey Stoll

Du kan allerede nu tilføje Rebel Moon til din liste på Netflix og blive orienteret, når den har premiere. Første del, A Child of Fire, lander den 22. december 2023. Anden del kommer den 19. april og får titlen The Scargiver.

Se traileren til Rebel Moon

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.