×
GadgetsTophistorie

Tryl din traditionelle jernhest om til en elcykel med Zipforce

Det svenske firma Zipforce tilbyder en motorenhed, som kan eftermonteres på en traditionel cykel, så du får elhjælp på vejene.

Hvis du har en gammel traver af en jernhest i skuret, som du gerne vil have lidt mere fart på, så er Zipforce måske løsningen.

Elcykler er populære, men er der mange gode kilometer tilbage i den gamle cykel, så er en udskiftning måske ikke nødvendig. Men vi kan jo alle bruge lidt ekstra medvind på cykelstien, hvorfor produktet fra svenske Zipforce som eftermonteres, kan puste nyt liv i den rugbrødsdrevne model.

Løsningen er en motorenhed, som monteres over for- eller bagdækket. Derudover monteres en pedalsensor, så motoren ved i hvilket omfang den skal assistere. På motoren er monteret et hjul, der således driver cykelhjulet rundt. Det gør den op til 25 kilometer i timen. Derefter må du selv klare resten.

Batteriet er af typen Lithium-ion (Li-ion) og kan lades på mellem 2,5 og 4 timer, afhængig af den valgte model. Der regeneres også ved opbremsning, som vi kender det fra elbilerne. En app kan hentes til mobilen, hvor graden af hjælp kan indstilles, ligesom man kan få vist sin hastighed.

Pris og tilgængelighed

Zipforce sælger tre forskellige modeller, der har forskellige rækkevidder og derved batteristørrelser.

Zipforce ONE: 4.485,- kroner (60 kilometer rækkevidde)

Zipforce Slim: 4.553,- kroner (40 kilometer rækkevidde)

Zipforce Distance: 5.314,- kroner (70 kilometer rækkevidde)

Produktet kan bestilles direkte på Zipforces webshop.

Via
Teknikveckan
Kilde
Zipforce
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.