×
Gadgets

Tusindårsfalken – nu som drone

Selv om vejret pt ikke fordrer tanker om julen, så ved vi godt, hvad der skal på ønskesedlen i år. Dette er nemlig din heldige dag, hvis du går rundt med en drøm om at flyve Tusindårsfalken. Eller en X-wing. Eller en Speeder Bike. Eller Darth Vaders TIE-fighter. Amerikanske Propel har fået Disneys velsignelse til at lave officielle Star Wars-droner og de rammer butikkerne til efteråret.

Propel viste de fire quadrokoptere frem på Star Wars Celebration Europe 2016 i London for fire dage siden – og de er ganske imponerende. Dronerne kan flyve med en hastighed på 40 kilometer i timen – Tusindårsfalken dog 50 km/t. Man kan desuden lave tricks, såsom loops og rul, ved hjælp af en speciel knap på fjernbetjeningen. Tjek videoen ovenfor.

Udstyret med laserkanoner

Propel har også udstyret de fire modeller med en form for laser-våben, så op til 24 droner kan flyve rundt og kæmpe mod hinanden. Propellerne er placeret nedenunder modellerne og er fremstillet i næsten gennemsigtig plastik, så de ser livagtige ud, når de fræser rundt og laver dogfights.

Dronerne kommer til at koste mellem 200 og 300 dollars – 1.300 til 2.000 kroner – alt efter model og kan forudbestilles nu via Propels hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.