×
Gadgets

Udvid din iPhone eller Samsung med nye moduler

Google har gennem flere år bakset med Project Ara; en mobiltelefon, der kan sættes sammen af moduler, der kan opdateres uafhængigt af hinanden. Tyske Nexpaq har en anden tilgang, der kan udvide din smartphone med ekstra batterilevetid, et bedre kamera, SD-kortlæser eller et termometer – ja, kun fantasien sætter grænsen. Nexpaqs løsning er en case med plads til seks moduler – og da det er en case, kan den i teorien laves til alle telefoner – iPhone, Samsung, LG, Sony …

Nexpaq har på bare en uge samlet mere end fire gange det ønskede beløb ind via crowdfunding på Kickstarter.

Telefon sættes i Nexpaq, der er udstyret med et 1.000 mAh batteri, der giver ekstra næring til telefonen – og til modulerne. Der er 12 forskellige moduler på bedding, deriblandt et endnu større batteri, en højttaler, en SD-kortlæser, et 64GB flash-drev, et termometer og et modul der analyserer ånde.

Der er ideer til flere moduler og folkene bag Nexpaq håber også, at tredjeparts-udviklere vil kaste sig over platformen.

Alle moduler er platformsuafhængige, så de kan bruges på både iPhone og Samsung-telefoner. De betjenes via en app på telefonen. Ved lanceringen er Nexpaq kun kompatibel med iPhone 6, Samsung Galaxy S6 Edge og Samsung Galaxy S5, men holdet bag Nexpaq forventer at lancere flere modeller i fremtiden.

En startpakke med case og fire moduler vil koste omkring tusind kroner, når den rammer butikkerne i løbet af januar 2016. Yderligere moduler vil koste mellem 100 og 200 kroner, meldes det.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.