Gadgets

Internt memo: Apple vidste at iPhone 6 og 6 Plus kunne bøjes

I en verserende retssag er det kommet frem, at Apple godt var klar over, at iPhone 6 og 6 Plus var mere i risiko for at blive bøjet end iPhone 5

Da iPhone 6 og 6 Plus blev lanceret tilbage i 2014 opstod der efter lanceringen problemer med en del af telefonerne – især den store iPhone 6 Plus havde en tendens til at blive bøjet når den lå i lommen. På daværende tidspunkt hævdede Apple dog, at de ikke vidste, at telefonerne ville være i stand til at bøje i det omfang det viste sig at være tilfældet – hvilket nu kan vise sig at være en omgåelse af sandheden, for i forbindelse med en ny retssag om “Bendgate”, som problemerne senere blev døbt, har Apple indleveret et internt memo, der kan vise sig at være problematisk. I det skrev Apple selv, at telefonerne var henholdsvis 3,3 og 7,2 gange så tilbøjelige til at blive bøjet som forgængeren iPhone 5S.

Måske ikke så mærkeligt…?

Apples forsvarere i sagen hævder, at Apple selv foretog en større mængde undersøgelser af telefonerne tilbage i 2014 og kom frem til, at iPhone 6 og 6 Plus kun ville kunne bøjes hvis de i forvejen var blevet tabt på et hårdt underlag. Derudover må det også tages med i betragtningen, at en større telefon nødvendigvis være lettere at bøje end en mindre, hvis den er ca. samme tykkelse, og i øvrigt produceret på næsten samme måde.

Efterfølgende ændrede Apple dog produktionsmetoden af iPhone 6/6Plus og forstærkede flere komponenter.

Ikke flere problemer

Efter iPhone 6 og 6 Plus har der ikke været rapporteret ret mange flere tilfælde af bøjede iPhones, så man må formode, at Apple har fået styr på produktionsmetoderne, så det ikke længere sker. Retssagen fortsætter

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.