×
Gadgets

Ups: Norsk tv afslører Samsung Galaxy S10 før tid

Norsk TV2 kom ved et uheld til at sende en reklame for Samsung Galaxy S10, to dage inden telefonens officielle lancering. Se den her.

Mon ikke der sidder en ansat hos TV2 i Norge og frygter en fyreseddel – eller i hvert fald en seriøs reprimande – lige nu? I aftes kom tv-stationen nemlig til at vise en 30-sekunders reklame for den kommende Samsung Galaxy S10, som først lanceres ved et stort event i morgen, onsdag. Se reklamen ovenfor.

Jeg har svært ved at forestille mig, at Samsung og deres advokater vil se let på den smutter.

Det er nu ikke fordi reklamen afslører væsentligt nyt. Men den bekræfter mange af de rygter, der har været om telefonen. Nemlig Infinity-skærm, ultrasonisk fingeraftrykslæser, der er integreret i skærmen, 5 kameraer og trådløs opladning af andre enheder – deriblandt Samsungs egne Galaxy Buds-hovedtelefoner.

En nordmand var kvik med mobilen og fik optaget reklamen – og selv om originalen nu er fjernet, har den naturligvis spredt sig som en russisk steppebrand.

Samsung Galaxy S10’erne bliver officielt lanceret ved et event i morgen aften. iNPUT er naturligvis til stede. Vil du have nyheder fra eventet direkte i dit nyhesfeed, kan du give vores Facebook-side et Like.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.