×
Konkurrence

Julekalender dag 24: Vind Samsung Galaxy S10+

I aften er det juleaften - og du har muligheden for at vinde en af årets allerbedste mobiletelefoner, nemlig Samsung Galaxy S10+.

Så er vi nået fem til den store dag – og Samsung har doneret en helt speciel præmie; en Samsung Galaxy S10+ smartphone. Med en skærm ud over det sædvanlige, hele fem kameraer og indbygget fingeraftrykslæser i skærmen.

De tre linser i kameraet på bagsiden leverer blandt andet vidvinkel på op til 123 grader og 2 x optisk zoom, der ikke ødelægger opløsningen, når du zoomer.

Galaxy S10+ har også et mere intelligent kamera, som kan genkende op til 30 scener og optimere billedet automatisk, så du kan få professionelle billeder uden at skulle arbejde i avancerede manuelle indstillinger. Funktionen Shot Suggestion hjælper med automatiske anbefalinger til billedkompositionen. Super Slow-mo er også forbedret og kan nu filme to gange så lange optagelser.

På fronten har Galaxy S10+ to kameraer, nemlig et 10MP og et 8MP, der begge er flyttet ud til siden, så de ikke ødelægger udsynet på den 6,4 tommer store buede AMOLED-skærm.

Læs hele vores anmeldelse af Samsung Galaxy S10+ her.

  • Skærm: 6,4” Dynamic AMOLED (3.040 x 1.440 pixels)
  • Operativsystem: Android 9.0 Pie
  • Lagerplads: 128 GB (kan udvides via Micro SD)
  • Processor: Octa-core 2×2,8 GHz
  • RAM: 8 GB
  • IP certificering: IP68 vandafvisende
  • Størrelse: 157,6 x 74,1 x 7,8 mm
  • Vægt: 175 gram 

 

Konkurrencen

Konkurrencen er slut – vinderen af dagens låge er, tadaa:

Niels Hemmingsen

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.