×
Gadgets

Test: Galaxy S10 er den bedste kameramobil på markedet

Med et overlegent godt forsidekamera, slår Samsung Galaxy S10 den ellers uovervindelige Huawei P20 Pro af tronen som bedste kameramobil hos DxOMark.

Kameratestsitet DxOMark har haft mulighed for at pine Samsung Galaxy S10 på testbænken i et stykke tid inden telefonen blev lanceret onsdag – og de er ret begejstrede. Så begejstrede, at den er blevet kåret som den overlegent bedste selfie-mobil på markedet, ligesom den deler den generelle førsteplads med den ellers så dominerende P20 Pro-model fra Huawei, der har været uovervindelig siden den udkom sidste år.

“Galaxy S10 Plus leveres med det bedste kamera, vi har set på en Samsung-smartphone. Den vil uden tvivl være en af de enheder, de andre skal slå i 2019,” skriver DxOMark blandt andet i sin test.

Faktisk scorer Galaxy S10 Plus fuldstændig identisk med P20 Pro på bagsidekameraerne (114 point for foto og 97 point for video), men ligger til gengæld markant højere end P20 Pro på bedømmelsen af forsidekameraet, hvor Galaxy S10 Plus scorer 96 point (101 for foto, 88 for video). P20 Pro har en samlet score på bare 75 point på forsidekameraet.

På den måde kan man sige, at Samsung Galaxy S10 Plus er den bedste kameramobil på markedet. I hvert fald endnu. Om præcis en måned er Huawei nemlig klar med P30-serien – og vi må forvente, at de har formået at gøre kameraet endog endnu bedre. Du kan læse om vores forventninger til P30-serien her.

DxOMark fremhæver især bagsidekameraerne på Galaxy S10 Plus for sin autofokus, eksponering og blitz. Men det er er farverne og eksponeringen, der får højeste score i testen af forsidekameraet.

 

iNPUT er, naturligvis, til stede under Mobile World Congress, der er verdens største messe for mobiltelefoner og tilbehør. Vil du have nyheder derfra direkte i dit nyhedsfeed, så giv os et Like på vores Facebookside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.