GadgetsTophistorie

VanMoof introducerer nye high-tech elcykler: S5 og A5

Den hollandske virksomhed VanMoof, har præsenteret deres bud på to nye high-tech elcykler: S5 og A5.

VanMoof S5 og A5 er efterfølgerne til S3 og X4, og derved det nyeste skud på stammen af avancerede elcykler fra firmaet. S5 og A5 deler samme teknologi, hvor størrelsen og stellets form er den primære forskel. S5 er den store model på 27,5″ hjul, hvor A5 har et lavere stel med 24″ hjul.

Proppet med avanceret teknologi

De to nye cykler fra VanMoof er pakket med teknologi og langt størstedelen af delene er nye, sammenlignet med forgængerne.

“Kun en håndfuld dele er tilbage fra vores tidligere modeller, S3 og X3. “Hver sidste detalje fra rammen ned til chipsættene og sensorerne er udviklet til den glatteste og mest kraftfulde tur nogensinde.” Lyder det fra VanMoof CEO, Taco Carlier.

VanMoof S5 og A5 features
Features

Cyklerne er udstyret med VanMoofs nye Gen 5 forhjulsmotor med 250W kontinuerlig nominel effekt. Systemet kombinerer elektronisk gearskift med 3 gear, en drejningsmomentsensor og en integreret batteripakke inde i rammen. Ydermere er der en “Boost”-knap på styret for et ekstra skud power, som øger drejningsmomentet op til 68 Nm. Hastigheden er begrænset til 25 km/t.

På hver side er der en såkaldt LED “Halo Ring”, der blandt andet kan informere om hastighed, batteriniveau og andre forbindelser. LED forlys og baglys er desuden integreret i cyklen, inklusiv lås og alarm. Cyklen kan også trackes i VanMoof-app’en.

Vanmoof S5 har et batteri på 487 Wh, hvilket giver omkring 60 km rækkevidde i full power mode, eller 150 km i eco mode. Cyklens vægt er på 23 kg.

Vanmoof A5 har et anelse mindre batteri på 463 Wh, der giver en rækkevidde på 55 km (full power) eller 140 km (eco). Vægten er på 22 kg.

Pris og lancering

Salget af VanMoof S5 og A5 starter den 5. april til en pris på 2.498€, altså cirka 18.600 danske kroner. Er man interresseret i en af cyklerne, kan man skrive sig op til en venteliste.


Læs også: Samsung Galaxy Watch 5 får større batteri og ny sensor

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.