×
Disney+

Vi får 600 afsnit af The Simpsons på Disney+

Disney+ er begyndt at fortælle, hvad der bliver tilgængelig på den danske del af tjenesten – og der er godt nyt til The Simpsons-fans.

Disney+ er begyndt at dryppe informationer om indholdet på den danske del af tjenesten, der slår dørene op om to uger. Eksempelvis er der godt nyt til fans af familien Simpson; samtlige 30 (!) sæsoner af The Simpsons bliver tilgængelig, og det er altså mere end 600 afsnit. Ligeledes kan The Simpsons Movie fra 2007 ses på tjenesten.

 The Simpsons er nu den manuskriptbaserede tv-serie, som har kørt længst i amerikansk tv-historie. I USA har den kørt siden 1990, mens danskerne første gang kunne nyde familien på TV3+ i 1991. Det er første gang, oplyser Disney, at serien streames ude reklamer i Norden.

Er man til musicals, kan man også se frem til Hamilton. Filmversionen af den originale Broadway produktion bliver nemlig tilgængelig på Disney+ fra allerførste dag. Disney skriver:

Hamilton er historien om USA dengang, fortalt af USA i dag – med musik, der blander hiphop, jazz, R&B og Broadway. Hamilton har taget historien om én af USA’s grundlæggere, Alexander Hamilton, og skabt et revolutionært øjeblik i teatret – en musical som har haft en enorm gennemslagskraft; både kulturelt, politisk og uddannelsesmæssigt.”

Billede fra musicalen Hamilton.

Musicalen er blevet et stort hit i USA og den har vundet 11 priser, deriblandt Tony Award®, Grammy Award®, Olivier Award og Pulitzer Prize. Om den er interessant for danskere, eller om The Simpsons trækker det længste strå, må vi se …

Disney+ åbner som nævnt herhjemme den 15. september, så de næste uger dryppes der nok flere informationer om indholdet. Her kan du se se en komplet liste over det indhold, der var tilgængelig på tjenesten, da den blev lanceret i USA sidste år.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.