ElbilerTophistorie

Video: Vores første køretur i Renault Megane E-Tech

Her er videoen fra vores første tur i Megane E-Tech. Elbilen, der skal få Renault tilbage på scenen efter ti års pause. Det skal nok lykkes.

Der er gået ti år siden Renault lancerede den populære Zoe, men nu er franskmændene tilbage med en helt ny elbils-platform og skyhøje ambitioner. Har de noget at have dem i? iNPUT blev inviteret til Spanien for at prøvekøre Megane E-Tech og vi tror, de har en god sag.

Megane E-Tech er ikke alene en ualmindelig flot bil, den er også fornuftigt prissat og så har bilen den bedste instrumentering, vi længe har set.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Følger du med her på siden, har du måske allerede læst vores artikel om prøvekørslen? Men nu er videoen (langt om længe) klar også. Nyd billederne af Megane E-Tech på vejene i bjergene omkring Malaga, hvor Renault havde planlagt to ruter.

Har du spørgsmål om bilen? Så skyd endelig løs i kommentarfeltet under artiklen!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.