×
AnmeldelseBærbareTophistorie

Videotest: Apple MacBook Pro 2023

Den nye MacBook Pro leverer ekstrem ydelse - men den er ikke for alle

Udover iPhone serien er MacBook den produktlinje fra Apple, der får klart mest kærlighed; der kommer stort set en ny MacBook hvert år, dog oftest “kun” med nyt på indersiden, for der er relativt langt imellem de store opgraderinger hvor MacBook Pro får helt nyt design. I år er det igen blevet til en relativt lille opdatering af MacBook Pro, men ikke desto mindre en opdatering der vil være mange, der vil være glade for.

Ekstra smæk på hastigheden

Den nye Pro leverer ydelse der ligger på et niveau hvor de fleste af konkurrenterne slet ikke kan være med. Den version vi har fået til test er dog også den mest ekstreme udgave af computeren, med en M3 M3 Max processor. Vores Geekbench måling viser, at den bærbare på mange måder kan hamle op med ydelsen fra selv hardcore stationære gamercomputere. Og det er vel at mærke samtidig med, at det stadig er en 14″ bærbar der virkelig er til at tage med i tasken. Endnu mere imponerende er det faktisk, at computeren stort set aldrig bliver rigtigt varm, og efter en måneds tid har jeg stadig ikke hørt den spinne blæserne op på fuld drøn – på trods af både spil og videoredigering og -rendering.

Hvem skal købe MacBook Pro?

Den nye version af MacBook Pro er ikke en voldsom opgradering på mange måder – selv om hastigheden har fået et godt spark. Derfor giver det formentlig ikke mening for dem der har en M1 Pro og over at investere i Pro’en i 2023 versionen. Der hvor det til gengæld giver mening, er for dem der endnu ikke har taget springet fra de “gamle” Macs med Intel processor. Med mindre i hvert fald, du virkelig har brug for også at køre Windows på din Mac. Men sidder du på en Intel Mac og kan du undvære det, så er der en nærmest vanvittig ydelsesforbedring at få ved at skifte til den nye MacBook Pro.

MacBook Pro 2023

Design
Funktioner
Ydelse
Pris

Pris: Fra 14.999 kr.

MacBook Pro i den nye udgave leverer ekstrem ydelse i en lækker indpakning - som altid. Men har du allerede en Mac med M1 Pro eller nyere er der måske ikke meget at hente.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.