Elbiler

VW klar til at præsentere elektrisk stationcar

Om små to uger vil Volkswagen hive klædet af sin første elektriske stationcar, ID. Space Vizzion, der bliver det syvende medlem af ID-familien.

Volkswagen meddeler i dag, at de er klar til at hive klædet af en spritny elektrisk stationcar. Det kommer til at foregå aftenen før åbningen af Los Angeles Auto Show, den 19. november 2019. Bilen bliver det syvende medlem af ID-familien og har navnet ID Space Vizzion og ifølge tyskerne kombinerer bilen den karakteristiske aerodynamiske form fra en Gran Turismo med rummeligheden fra en SUV.

– Indtil nu har vi med ID.-familien demonstreret, hvad der er muligt med elbiler i de mest velkendte bilklasser. Med ID Space Vizzion skaber vi et ny segment for elbiler, siger Volkswagens designchef Klaus Bischoff, i en pressemeddelelse.

Når det drejer sig om design, er front- og tagsektionen meget præcise med åbninger til luftstrømme, hvilket giver et aerodynamisk optimeret design, fortæller firmaet. Lige som de øvrige ID-biler er Space Vizzion baseret på den nye MEB-platform og Volkswagen fortæller, at den vil fås med en rækkevidde på op til 590 km (WLTP).

Indeni definerer konceptbilen med sit komplet digitaliserede cockpit en ny æra af intuitiv betjening og funktionalitet. Der er konsekvent benyttet bærebare råmaterialer så som det nye AppleSkin, en form for kunstlæder med en rest af appelsinjuice-produktion.

ID Space Vizzion er en konceptbil designet til fremtiden, men den er ikke kun en fjern fremtidsvision, lover Volkswagen. En produktionsklar version af bilen forventes introduceret i slutningen af 2021 og kommer i forskellige versioner til USA, Europa og Kina.

Her er billeder af bilen (klik for at forstørre):

Hos Volkswagen kan du se en oversigt over samtlige ID-modeller.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.