Streaming

Yousee Xee: Nu med Premier League-foldbold

For at styrke indholdet på Yousee Xee har TDC købt rettighederne til at vise kampe fra den engelske Premier League.

Yousee-kunder kan se frem til mere fodbold fra England. Når 2019/2020-sæsonen fløjtes i gang til august, viser den relativt nye Yousee-kanal Xee nemlig kampe fra Premier League. Het præcis har Yousee købt rettigheder til at vise halvdelen af Premier League-kampene på Xee. Den resterende halvdel af Premier League-kampene vises eksklusivt på Nordic Entertainment Groups kanaler TV3+ og TV3 MAX.

– Fra august i år og tre år frem vil Xee blive hjemsted for en række af de helt store engelske fodboldopgør, og det glæder vi os virkelig til at kunne tilbyde vores kunder, siger Christian Morgan, mediedirektør i YouSee i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samtlige kunder hos Yousee har mulighed for at se Xee-kanalen, der blev tændt i starten af januar måned i år.

Yousee flyttes over i nyt firma

TDC Group fortæller ved samme lejlighed, at Yousee, Telmore, TDC Enhverv og andre kunderelaterede brands samles i en ny virksomhed med navnet Nuuday (udtales “new day”). Det nye firma skal levere digitale tjenester og underholdning skræddersyet til kundernes behov.

Nuuday hedder TDC’s nye firma, der skal favne både Yousee, Telmore og TDC Erhverv.

– Vores nye navn symboliserer, at det er en ny dag for os og for vores kunder, og vi vil bruge energien i at starte på ny til at blive en endnu mere innovativ og kundeorienteret virksomhed, siger Jaap Postma, koncerndirektør for Nuuday.

TDC Group har længe haft ønske om at splitte selskabet op i to selvstændige virksomheder; ud over Nuuday laves et infrastrukturselskab, som skal “fokusere på at bygge Danmarks bedste netværk baseret på fiber og 5G og med adgang for alle operatører i Danmark,” som TDC skriver i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button