×
TeknologiTophistorie

10.000 i kø til Rejsekort app

Blot få timer efter at den nye Rejsekort app kom ud i App Store, stod mere end 10.000 danskere i kø for at få adgang til app'en.

En halv time. Så lang tid tog det at få 2.000 danskere til at tilmelde sig den nye Rejsekort app, der blev frigivet tidligt i morges. Herefter var der lukket for tilmeldinger, selv om app’en stadig kan hentes ned.

Over den næste uges tid vil der løbende blive givet adgang til 20.000 personer, hvorefter udrulningen vil fortsætte. Den gradvise udrulning skyldes, at Rejsekort og Rejseplan A/S vil “sikre en god kundeoplevelse”. Det siger kundedirektør Jens Willars til Ritzau.

Han oplyser også, at ventelisten for at få adgang til Rejsekort app, i løbet af dagen er vokset til 10.000 mennesker.

– Vi har været optimistiske på forhånd omkring interessen. Men det er gået noget hurtigere end ventet. Vi havde nok ikke regnet med, at der var så overvældende en interesse, siger Jens Willars til Ritzau.

Man kan skrive sig på ventelisten direkte fra app’en, der kan hentes til iPhone via dette link.

På sigt vil Rejsekort app fungere på både iPhone og Android, men i første omgang er det udelukkende iPhone-brugere, der vil kunne bruge den.

Læs også: Rejsekort som app klar til de første rejsende.

Sådan virker den første version af Rejsekort app

  • I denne version kan du rejse med app’en, hvis du er over 18 år og kan betale med MobilePay.
  • Check ind og ud sker med et swipe i app’en og ikke på de blå Rejsekortstandere.
  • App’en registrerer automatisk, om rejsen foregår med bus, tog, metro eller letbane.
  • Afregning for dine rejser sker en gang i døgnet via MobilePay.
  • Du kan rejse som med det nuværende Rejsekort, dvs. hele Danmark samt Øresundstog til Malmö C, Hyllie og Triangeln og buslinje 110 Sønderborg-Flensborg, dog undtagen Bornholm.
  • Hvis du glemmer at checke ud, kan app’en minde dig om det og endda checke ud for dig, hvis du slår funktionen Smart check ud til. Derudover bliver rejsende der har glemt check ud, automatisk checket ud hver nat kl. 04.00, hvis de er checket ind inden kl. 22.00.

Selvom Rejsekort & Rejseplan A/S nu lancerer en app, kan rejsende stadig bruge det fysiske Rejsekort.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.